Sectorul 1 este cel mai prost administrat din tot Bucureştiul, iar primarul din partea PSD nu a făcut mai nimic, în afară de spitale pe hârtie, panseluţe, asfalt care a ţinut până la prima ploaie, a afirmat, marţi, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Orban a participat la un eveniment electoral al candidatului la primăria Sector 1 Clotilde Armand, susţinut de PNL şi USR PLUS.

“Prezenţa mea astăzi aici urmăreşte să transmită un mesaj de susţinere din partea PNL pentru candidatura doamnei Clotilde Armand. Clotilde Armand vrea să fie primarul sectorului 1 încă din 2016, din păcate, la numărarea voturilor lucrurile au ieşit altfel decât în sondaje şi pentru asta 4 ani de zile Sectorul 1 a avut de suferit. Cel mai bogat sector, sectorul care are cele mai multe investiţii, sectorul care are cele mai mari resurse este cel mai prost administrat din tot Bucureştiul şi riscă să fie dus de oameni ca oamenii din PSD la nivelul Sectorului 5”, a afirmat Orban.

El a spus că această situaţie trebuie să înceteze.

“În afară de spitale pe hârtie, panseluţe, asfalt care a ţinut până la prima ploaie şi cheltuieli nesăbuite făcute pe toate prostiile pământului, primarul Sectorului 1 din partea PSD nu a făcut mai nimic. Niciunul dintre proiectele pe care le merită Sectorul 1 nu a fost realizat. Garantăm că Clotilde Armand este un primar care va readuce strălucirea Sectorului 1, care va avea capacitatea să utilizeze în mod inteligent resurse importante ale Sectorului 1 şi va avea capacitatea să ofere servicii de calitate pentru cetăţenii Sectorului 1 aşa cum a existat o perioadă în sectorul 1 până a venit PSD. (…) Să punem punct acestui dezastru”, a susţinut Orban.

Clotilde Armand a spus că “cineva trebuie să arunce PSD la gunoiul istoriei”.

Articolul precedentLegea care aduce administrația publică în mileniul trei, promulgată de președintele Iohannis
Articolul următor”Jocuri de putere” cu Oreste Teodorescu: De ce votam numai incompetenti si ticalosi?