Klaus Iohannis a testat, astăzi, trenul către Aeroportul Otopeni, care urmează să circule o dată la 50 de minute. Șeful statului a făcut și declarații la finalul vizitei sale.

“Iată că planul de relansare economică pe care l-am elaborat cu guvernul începe să își arate și partea paratică. Pentru a sublinia importanța infrastructurii feroviare, am participat la inagurarea singurei linii de căle ferate contrsută după anul 1984 . Noi dorim să dezvoltăm aeroportul, dar pentru asta e nevoie să ajungi la aeroport în conidiți bune, predictibile, iar pentru asta e nevoie de legătura cu Gara de Nord. Dezvoltare infractructurii de transport este fundația pe care se clădește planul de dezvoltatre economică. Avem o șansă uriașă să folosim  bani europeni, doar că până acum nu au fost folosiți. Dacă din 2016 până în 2019 s-au construit doar 11 % din proiect, ne dăm seama care este voința și putința politică”, a decarat Klaus Iohannis.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPremierul Orban despre trenul Otopeni-Gara de Nord: ”Ideea acestui tronson s-a născut în mandatul meu de ministru al Transporturilor”
Articolul următorBucureștiul: De la marele și nespalatul Voluntari la micul Paris