Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că modificarea din guvern, adică demiterea lui Vlad Voiculescu, a fost corectă.

Întrebat despre numirea unui nou ministru la Sănătate, în contextul în care medicul Ioana Mihăilă a fost propusă de USR PLUS pentru această funcție, Klaus Iohannis a răspuns că vor fi mai multe detalii pe parcursul zilei.

Totodată, în legătură cu mai multe afirmații contradictorii la nivelul coaliției privind campania de vaccinare, Klaus Iohannis a spus că au fost “oarece afirmații mai puțin fericite”, dar campania de vaccinare este un succes.

În ceea ce privește protocolul semnat marți seară de liderii coaliției, șeful statului a afirmat că “s-a negociat o formă de înțelegere politică care nu taie din atribuțiile nimănui”.

“În orice coaliție e bine ca aceste reguli de colaborare să fie bine gândite și puse în practică. Eu sunt convins că de acum coaliția va funcționa mai bine.

România beneficiază de doze suplimentare de vaccin. De aceea stăm foarte bine și în UE. Campania trebuie să accelereze. De aceea am venit aici și vom găsi noi și noi căi de a veni în întâmpinarea cetățenilor.

Campania de vaccinare nu se poate face de unul singur. E o campanie care ne privește pe toți.

Nu cunosc pe nimeni care să nu vrea să scape de pandemie, deci haideți să ne vaccinăm, iar modificarea care s-a făcut în Guvern (demiterea lui Vlad Voiculescu – n.r ) a fost corectă”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentKlaus Iohannis: În noaptea de Înviere restricțiile se ridică, cetățenii nu vor completa declarații
Articolul următorRadiografia premierilor României: Guvernul ultimilor 30 de ani – Culisele statului paralel, ora 18:00