Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a transmis că România continuă dialogul aprofundat cu Republica Moldova, pentru a acorda Chișinăului tot sprijinul necesar în procesul de aderare la Uniunea Europeană.

”România continuă dialogul aprofundat cu Republica Moldova, pentru a acorda Chișinăului tot sprijinul necesar în procesul de aderare la Uniunea Europeană. Asta i-am spus Inei Coșeru, președinta Comisiei pentru Politică Externă și Integrare Europeană din Parlamentul Republicii Moldova, pe care am primit-o în această dimineață la Senat.

Bucureștiul are deplină încredere în eforturile președintei Maia Sandu – alături de Guvernul și de Parlamentul Republicii Moldova – în îndeplinirea reformelor convenite cu Comisia Europeană. E obligatorie combaterea dezinformărilor și a manipulărilor care vor fi plasate în spațiul public până în 20 octombrie, când peste Prut vor avea loc alegerile prezidențiale, simultan cu referendumul pentru integrare europeană.”, Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL.

Articolul precedentSurse: Liderii Coaliției ar fi bătut palma ca alegerile prezidențiale să aibă loc în septembrie
Articolul următorMesajul transmis de Ambasada SUA după decizia lui Klaus Iohannis de a-și retrage candidatura pentru șefia NATO