Primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc lansează un nou atac împotriva președintelui PNL Ludovic Orban. El spune că actualul lider PNL nu mai are „benzină” pentru a conduce din nou partidul.

De asemenea, Boc recunoaște că fără președintele Klaus Iohannis PNL nu intra la guvernare.

„Domnul Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru că a pierdut ultimele alegeri. Să fim bine înțeleși: ultimele alegeri pentru PNL le-a câștigat președintele Iohannis, nu domnul Ludovic Orban.

Dacă nu era președintele Ioahnnis PNL-ul nu era la guvernare. Ca să fim corecți cu istoria!

Rolul domnului Orban a fost important în momentele când am câștigat europarlamentarele, apoi cu președintele prezidențialele. Dar benzina domniei sale se aproapie de sfârșit când vorbim de capacitatea de a duce mai departe un partid la nivelul următor”, a spus Emil Boc, într-o emisiune la ZIUA LIVE.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPremierul Cîțu: ”Zona de sud a României a fost lăsată în urmă de guvernările anterioare. Banii au fost irosiți”
Articolul următorVIDEO | Ana Maria Păcuraru, interviu eveniment cu șeful adjunct al NATO, Mircea Geoană: Ce i-a transmis Joe Biden lui Vladimir Putin. Culisele întâlnirii de la Geneva