Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a spus că știe că premierul Marcel Ciolacu l-a luat la țintă, în contextul în care liderul social-democrat l-a acuzat public că „folosește informații pe care le ia dintr-un cerc restrâns”. 

”Domnul Ciolacu știe el mai bine cine a dat și ce a dat, cert este că din aceste informații, 95% din ele, PNL este cel care iese șifonat”, a spus Rareș Bogdan, subliniind că e conștient că premierul nu-l iubește și că nu-l interesează acest aspect.

„Chiar dacă Ciolacu nu mă iubește pe mine, dacă vrea să guverneze cu PNL, trebuie să ne accepte pe toți”, a spus Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că îi dorește mult succes la guvernare dar totodată a făcut și o insinuare ironică privind deplasarea premierului în SUA.

„Haideți să vedem ce face domnul Ciolacu în SUA”, a spus Rareș Bogdan, precizând că orice reprezentant al țării, „că e președinte sau premier, o dată ajuns în SUA trebuie să aducă un plus țării sale”.

„Având în vedere că s-a dus acolo însoțit și de 6 miniștri, inclusiv de la noi din PNL, mă aștept să revină cu rezultate notabile. Eu îi doresc mult succes”, a comentat Rareș Bogdan.

Marcel Ciolacu: În PSD e vânzoleală până e ales președintele, în PNL, de a doua zi încep disputele cum să-l schimbe – De ce e supărat pe Rareș Bogdan

Premierul Maercel Ciolacu efectuează o vizită în SUA,  în perioada 2 – 7 decembrie. El și-a început vizita la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington, unde a comemorat, duminică, victimele genocidului din cel de-Al Doilea Război Mondial

Conform unui comunicat al Guvernului, el va avea întrevederi cu mai mulţi înalţi oficiali americani. Astfel, la Departamentul de Stat al SUA, premierul se va întâlni cu secretarul de stat american Antony Blinken. De asemenea, şeful Executivului va avea întrevederi cu secretarul apărării, Lloyd Austin şi cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii, Jennifer Granholm.

Un punct important al vizitei reprezintă întrevederile, la New York, cu Antonio Guterres, secretarul general al Naţiunilor Unite şi cu Dennis Frances, preşedintele Adunării Generale ONU.

Totodată, programul vizitei va include întrevederi cu reprezentanţii conducerii Comitetului pentru forţe armate din Camera Reprezentanţilor, Mike Rogers şi Adam Smith, cu co-preşedinţii Comitetului pentru relaţii externe din Senatul SUA, senatorii Ben Cardin şi James Risch şi cu co-preşedinţii Grupului de prietenie cu România din Camera Reprezentanţilor, Mike Turner şi Elissa Slotkin.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentKlaus Iohannis: Sunt foarte bucuros că România se alătură Alianței Solare Internaționale, decizie ce va crește securitatea energetică
Articolul următorBurduja: De ce am insistat să păstrăm schema de compensare – plafonare, tocmai că evoluţiile în piaţa globală sunt impredictibile, e un conflict în Ucraina…