Cei de la PNL București îi transmit o scrisoare deschisă liderului PSD, Marcel Ciolacu, prin care îi solicită să se delimiteze de Gabriela Firea, Daniel Tudorache sau Aurelian Bădulescu.

”SCRISOAREA DESCHISĂ A ORGANIZAȚIEI PNL BUCUREȘTI CĂTRE PREȘEDINTELE PSD, MARCEL CIOLACU

Domnule Ciolacu,

Am observat că ați prins glas în ultima vreme și credeți că minciunile tradiționale ale PSD vor acoperi 4 ani de mizerie și abuz produse de partidul pe care îl conduceți. Îi acuzați pe Președintele României și Guvernul României că încearcă să facă curat în urma dezastrului lăsat în urmă de cele trei Cabinete pe care le-ați condus împreună cu Liviu Dragnea și marionetele pe care le-ați pus în fruntea Executivului.

Ați făcut România de râs cu Viorica Dăncilă care nu știa nici măcar numele omologilor cu care se întâlnea, iar Mihai Tudose și-a abandonat oaspeții înalți din Japonia, după ce l-ați mazilit. Ați condus România cu iresponsabilitate, doar în folosul corupților și grupurilor organizate de baroni roșii. Ați dis-trus tot ce ați atins, sănătatea, educația și speranțele unei țări întregi. Ați scos în stradă sute de mii de români, care nu vă cereau decât un singur lucru: să nu fiți mai presus de popor. Răspunsul? În 1990, PSD i-a maltratat și ucis, în 2018, i-a bătut și gazat pentru că nu vă împărtășeau apetitul de justiție ser-vilă. În acest interval, ați ținut România în sărăcie și ați secătuit-o. I-ați făcut pe români să-și părăsească țara, lăsând-o și mai săracă. Nu cu mult timp în urmă, România, sub conducerea PSD, a fost aproape să fie izolată în Europa.

Partidul pe care îl conduceți nu mai are dreptul moral de a conduce România. Nici acum, nici altă dată, până când nu veți demonstra că sunteți capabili să produceți altceva decât jaf, sărăcie și siluirea jus-tiției. Nu există aceste semne.

Tot mai multe dovezi arată că liderul Caracatiței din București, dna Gabriela Firea, a cheltuit dis-creționar și extrem de bine direcționat banii municipalității. Fostul viceprimar, Aurelian Bădulescu, rămas în Consiliul General al Capitalei, jignește și otrăvește spațiul public, în continuare, fără să fie sancționat în vreun fel. Iată că unul dintre candidații dumneavoastră, din noua Caracatiță pentru București, fostul primar al sectorului 1, este bănuit de grave fapte de corupție. Caracatița este extinsă și la alți candidați PSD. Cheltuielile abuzive ale fostului primar de la Sectorul 5, Daniel Florea, și el pe lista PSD la parlamentare, au fost sancționate de Curtea de Conturi. Ne întrebăm cine mai rămâne pe lista PSD, până la alegeri?

Vă solicităm să vă cereți scuze măcar pentru aceste nominalizări, să vă deziceți oficial de candidaturile lor să faceți în așa fel încât aceste personaje să nu ajungă în Parlamentul României. Probabil veți face apel la chestiuni formale și juridice, dar adevărul este că vreți să le dați imunitate pentru a nu răspunde pentru faptele lor. Așa cum faceți pentru toți, așa cum sunteți cu toții. S-a văzut această politică deliber-ată și în cazul Florin Iordache pe care l-ați promovat șef al Consiliului Legislativ să avizeze legi, o rușine mai mare nici nu se putea.

Sunteți la fel de corupți, aroganți și mincinoși, la fel de lipsiți de empatie și dragoste de oameni, iar dumneavoastră, domnule Ciolacu, nu vă iubiți decât clientela de partid, pe care o serviți umil. Și vreți să o luați de la capăt cu aceleași marionete, puse și în 2016 în fruntea Guvernului, cu aceeași Caracatiță infracțională pe care bucureștenii tocmai au alungat-o la alegerile locale, din fruntea Primăriei. Un cinism roșu demn de supranumele partidului pe care îl conduceți.

Din fericire, pentru ciuma roșie există un vaccin testat și de care v-a fost întotdeauna teamă. Se numește vot. Ați încercați să-l amânați cu uneltele pe care le-ați plasat în diverse instituții, dar nu ați reușit. Cum nu veți reuși nici pe 6 decembrie să faceți uitat răul produs României și Bucureștiului.

Pe 6 decembrie, e rândul bucureștenilor să vă bată. La vot.

Președintele Organizației PNL București,

Violeta Alexandru

Președinții celor 6 organizații de sectoare PNL”, scriu cei de la PNL.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentBNR critică PSD pentru implicarea ABUZIVĂ a instituției în spoturile sale electorale
Articolul următorLudovic Orban, noi detalii despre ziua VOTULUI din 6 decembrie: ”Cei care au covid pot vota cu urna mobilă!” ANUNȚ despre localitățile carantinate