Lucrările la linia de tramvai 5 s-au blocat, pentru că Primăria Capitalei nu a mai făcut plăţile necesare, iar consilierii municipali liberali au cerut convocarea de îndată a unei şedinţe a CGMB pentru rezolvarea situaţiei, a anunţat, marţi, ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

“Lucrările la linia 5 s-au blocat pentru că Primăria Generală nu a mai făcut plăţile necesare. Antreprenorul anunţă asta printr-un semn pe şantier. Demarate în plină campanie electorală, aceste lucrări trebuie duse de urgenţă la bun sfârşit. Împreună cu viceprimarul general Stelian Bujduveanu şi echipa de consilieri liberali, am solicitat convocarea de îndată a unei şedinţe de Consiliu general, pentru rezolvarea situaţiei. Important nu este să căutăm vinovaţi, ci să rezolvăm cât mai repede problema pentru zecile de mii de bucureşteni care stau blocaţi în trafic în zona Aviaţiei”, a scris Burduja, pe Facebook.

Potrivit acestuia, în următorii ani, PNL Bucureşti va susţine, în Consiliul General al Capitalei, “constructiv” şi “cu argumente”, toate proiectele bune pentru bucureşteni.

“Vom prezenta în perioada următoare un set de priorităţi, infrastructura de transport public verde, de mare capacitate, fiind în topul listei. Bucureştenii merită mai mult. Nu conflicte, ci soluţii. Nu scandal, ci dialog. Nu vorbe, ci fapte”, a adăugat Sebastian Burduja.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCCR A DECIS! PARTIDELE RĂMÂN CU OBLIGAȚIA DE A PROPUNE CANDIDAȚI FEMEI
Articolul următorNICOLAE CIUCĂ LA NATO: CREDEM ÎNTR-UN NATO ROBUST ŞI REZILIENT, CARE SĂ SE ADAPTEZE NOILOR AMENINŢĂRI