Sebastian Burduja a declarat că Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în colaborare cu Agenția de Guvernare Electronică din Republica Moldova, organizează în perioada 19 – 20 mai 2023, la Iași, primul hackathon cu tema „Digitalizarea serviciilor publice” și lansează provocarea extraordinară de a lăsa o amprentă în transformarea digitală a României.

”TechBridge este un hackathon guvernamental organizat de Guvernul României și are ca scop soluționarea problemelor specifice guvernului, într-un mod creativ și colaborativ.

Participarea este deschisa doritorilor de pe ambele maluri ale Prutului, pasionați de utilizarea tehnologiei și a abordărilor digitale. Nu ratați oportunitatea de a vă pune în valoare talentul și creativitatea, lucrând alături de alți tineri entuziaști pentru a demonstra că sunteți pregătiți să revoluționați serviciile publice prin tehnologie și inovație.” a menționat Sebastian Burduja pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDezgheț în relația România-Austria, dar cu asteptări moderate privind aderarea la Schengen. Bode si Karner, a patra întâlnire într-un an
Articolul următorDeputatul Raluca Turcan anunță o lege privind sprijinul tinerilor NEET în găsirea unui loc de muncă