Europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan spune că Ludovic Orban a transformat PNL într-un „partid câștigător”, a scăpat țara de PSD și este „unul dintre cei mai credibili și apreciați lideri de partid din Europa”.

„În urmă cu exact 4 ani, pe 17 iunie 2017, Ludovic Orban a fost ales președintele Partidului Național Liberal. În acești 4 ani, Ludovic Orban a transformat PNL într-un partid câștigător:

  • Sub conducerea lui, Partidul Național Liberal a câștigat alegerile europarlamentare din 2019, a câștigat alegerile locale și am fost alături de președintele Klaus Iohannis în câștigarea celui de-al doilea mandat.
  • Ludovic Orban a condus moțiunea prin care PNL a scăpat țara de Guvernul PSD și a oferit oamenilor un guvern liberal și proeuropean. Ne aflăm la începutul a patru ani de guvernare proeuropeană sub conducerea PNL.
  • Partidul Național Liberal este acum unul dintre cele mai importante partide de centru-dreapta din Uniunea Europeană, iar Ludovic Orban este unul dintre cei mai credibili și apreciați lideri de partid din Europa.

Mult succes în continuare, Ludovic Orban!”, a scris Siegfried Mureșan pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPrimarul municipiului Deva, Florin Oancea, îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL
Articolul următorLudovic Orban: ”De când am fost ales preşedintele PNL, în aceşti patru ani, am fost în fiecare filială de cel puţin 15 ori”