Stelian Dolha și-a anunțat, joi, demisia din funcția de prefect al județului Bistrița-Năsăud, el fiind candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

 

În cadrul unei conferințe de presă, Stelian Dolha a explicat că, în perioada următoare, alături de PNL Bistrița-Năsăud, se va ocupa de campania electorală pentru alegerile locale 27 septembrie.

”Este ultima conferință a mea în calitate de prefect al județului Bistrița-Năsăud. Știți foarte bine că Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal m-a desemnat ca și propunere de candidat pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Puteam să o mai întind, să mă duc până în data de 18 așa cum mulți m-au sfătuit, dar eu cred că lucrurile trebuie separate de la început, așa este corect. (…) Plec liniștit, plec împăcat că Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud este așezată acum pe un făgaș normal, adică oamenii știu foarte bine ce au de făcut în această instiutuție. CJSU nu mai este în situațiile pe care le-am avut la începutul pandemiei, când lucrurile se schimbau de la o oră la alta și era atâta nesiguranță. (…) Sunt mulțumit de activitatea mea de prefect și vă spun și de ce: mi-au spus prieteni, cunoscuți că în sfârșit au aflat și ei cu ce se ocupă Instituția Prefectului și ce face prefectul. Poate exagerăm, poate am prins și o perioadă foarte grea, e clar, dar nu aveai de ales ca și prefect. Ori te mișcai, ori plecai. (…) M-am implicat pentru că acesta este felul meu de a fi”, a declarat Stelian Dolha.

El a precizat că frâiele instituției vor fi preluate de subprefectul Eugen Curteanu este cel care se va asigura de buna funcționare a Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

“Eugen Curteanu are experiență, atât ca subprefect, funcție din care a prins practic toată pandemia, cât și ca ministru secretar de stat, funcție pe care a deținut-o în trecut”, a precizat Stelian Dolha.

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 40. Dependența de mici și Covid-19
Articolul următorCătălin Predoiu, după ce Firea a catalogat Guvernul Orban ca “avocatul pedofililor”: Este nedemn ceea ce face