Ședință tensionată la Guvern! PSD și PNL se reunesc, astăzi, în prima ședință de Coaliție de la începutul campaniei electorale. 

Întâlnirea are loc în contextul unor tensiuni-monstru între liderii celor două partide.

Liberalul Florin Roman a dat semnalul ruperii alianței, după ce le-a transmis colegilor de partid că pot merge împreună și fără Ciolacu sau PSD. In replică, liderul PSD le-a dat undă verde candidaților din teritoriu să iasă la atac.  

Vedem tot mai des mesaje electorale din partea liderului PNL, Nicolae Ciucă, însă vedem și că acesta este încurajat de colegii de partid să candideze la prezidențiale. 

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS însă, și liderul PSD, Marcel Ciolacu, este încurajat de colegii săi de partid să candideze la Cotroceni. 

Și, având în vedere experiența recentă cu candidatul comun pentru Primăria Capitalei, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu, este tot mai greu de crezut că se vor înțelege pe un eventual candidat comun.

Articolul precedentRareș Bogdan: Ciucă a ridicat PNL după eșecul fostei conduceri. Partidul a urcat la 25% în preferințele românilor
Articolul următorNicolae Ciucă despre posibilitatea ca România să cedeze Ucrainei un sistem de apărare Patriot: “Este un subiect care nu trebuie politizat”