Fostul ministru al Muncii Raluca Turcan a precizat că nu există nicăieri un proiect care să propună creşterea vârstei de pensionare în România. „Comunicatul PSD referitor la dezacordul lor privind creşterea vârstei de pensionare lansează un fake news care va genera îngrijorare, pe care tot PSD ar urma să o exploateze politic”, mai spune deputata PNL. 

„Comunicatul PSD referitor la dezacordul lor privind creşterea vârstei de pensionare lansează un fake news care va genera îngrijorare, pe care tot PSD ar urma să o exploateze politic. Am verificat din nou si nu ştie nimeni de existenţa vreunui proiect de creştere a vârstei de pensionare în România. Nu există pe nicăieri un asemenea proiect. Ma întreb atunci, de unde aceasta solicitare publica a PSD faţă de PNL?”, a scris Raluca Turcan, marţi pe Facebook. 

Secretarul general al PSD Paul Stănescu a afirmat, marţi, că social-democraţii se opun creşterii vârstei de pensionare. El a adăugat că scopul PSD este să sprijine şi să protejeze în continuare românii şi „trebuie să închidem astfel de teme false şi să ne concentrăm pe priorităţile legislative pe care le-am anunţat”, iar în acest moment, coaliţia de guvernare nu trebuie să se preocupe în vreun fel de creşterea vârstei de pensionare. 

 

Sursa: Mediafax

Articolul precedentRomânia face încă un pas spre includerea României în programul Visa Waiver – Nicolae Ciucă, întâlnire importantă
Articolul următorVizită CRUCIALĂ a președintelui Iohannis în Bulgaria: va fi semnat un nou Parteneriat Strategic. Aderarea la Schengen, pe agenda discuțiilor