Șefa Comisiei Europene a avut o declarație care ar putea să îl irite pe liderul rus. Ursula von der Leyen susține că Ucraina va intra în Uniunea Europeană, chiar dacă nu este precizat un orizont de timp.

 

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a afirmat că Ucraina este ”una dintre noi şi o dorim în UE”. Oficialul european nu a oferit, însă, un orizont de timp pentru aderare.

Ucraina este ”una dintre noi şi îi dorim în Uniunea Europeană”, a declarat Ursula von der Leyen, într-un interviu pentru Euronews.

”Avem un proces cu Ucraina care este, de exemplu, integrarea pieţei ucrainene în piaţa unică (…) Avem o cooperare foarte strânsă pe reţeaua energetică, de exemplu”, a afirmat von der Leyen.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentPremierul Nicolae Ciucă a donat sânge pentru victimele războiului: ”Oferim posibilitatea ca răniţii din Ucraina să poată să fie trataţi la spitalele din România”
Articolul următorKlaus Iohannis, convorbire cu premierul Olandei privind întărirea regimului de sancțiuni împotriva Rusiei – Sprijin suplimentar pentru Ucraina