Actorul Grig Chiroiu a fost propus de PNL pentru candidatura la preşedinţia CJ Vâlcea. Actorul este cunoscut pentru rolul dintr- un serial TV.

Liberalii din Râmnicu Vâlcea au anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, că îl propun pe actorul Grig Chiroiu drept candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea la viitoarele alegeri locale.

Candidatura lui Grig Chiroiu a fost votată în unanimitate de membrii organizaţiei municipale a PNL, în cadrul şedinţei Comitetului de Coordonare Locală de luni seara.

PNL Râmnicu Vâlcea l-a descris pe acesta drept antreprenor vâlcean în domeniul turismului și personalitate marcantă, cunoscut tuturor pentru cariera din televiziune.

„După discuţii şi foarte multe proiecte puse pe masă, am reuşit să cooptăm în această zonă administrativă pe actorul Grig Chiroiu, dar nu pentru faptul că este un actor, ci pentru faptul că este un reprezentant din zona economică, fiind un antreprenor în domeniul turismului, astfel încât Partidul Naţional Liberal să nu mai mimeze desemnarea unui membru de partid în funcţia de preşedinte la Consiliul Judeţean. Ne asumăm, suntem o organizaţie care merge asumat şi noi vrem să câştigăm pe toate fronturile. Domnul Grig Chiroiu are o notorietate foarte mare şi cred că împreună putem să formăm acea echipă care va scoate cumva judeţul Vâlcea din obedienţa diferitelor grupuri de interese, ca să le zic aşa, să nu le dau o altă denumire”, a declarat preşedintele organizaţiei PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pârvulescu.

Grig Chiroiu şi-a depus luna aceasta cererea de înscriere în organizaţia municipală a Partidului Naţional Liberal.

Candidatura actorului a fost propusă de către liderului organizaţiei, Virgil Pârvulescu șk aprobată în unanimitate de către membrii Comitetului de Coordonare Locală.

Urmează ca această candidatură să fie aprobată şi de către Comitetul de Coordonare de la nivelul filialei judeţene a PNL.

 

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentLegile Educației și plafonarea tarifelor RCA, aprobate miercuri – LISTA proiectelor pentru ședința de Guvern
Articolul următorDeputatul PNL Pavel Popescu: România ar trebui să blocheze regulamentul UE privind interzicerea vehiculelor pe benzină și motorină, ca să fim primiți în Schengen