Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, se află în vizită de lucru la Cazinoul din Constanța.

Imagine

“Prin aceasta investie urmarim sa repunem in functiune nu numai circuitul turistic, în mod cert va fi un punct de atractțe al litoralului romanesc, dar și functionalitatea acestui Cazino care prevede în proiect amenajarea unei săli de evenimente, un muzeu al Cazinoului, o sală multifuncțională de cinema, de spectacole. Este cea mai importanta clădire construită in stil art nouveau de pe litoralul romanesc si probabil stiti ca ultima interventie pe aceasta cladire a fost in 1987. Preconizam ca anul viitor in a doua parte a anului 2022 aceasta investitie va fi finalizataă”, a declarat ministrul Cseke Attila.

 

Împreună cu  primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac și prefectul Silviu Coșa au vizitat Salai Polivalentă din zona Badea Cârțan.

 

Sala polivalentă un  proiect în valoare de 71,28 milioane de lei, va respecta standardele federaţiilor sportive de profil, privind dimensiunea suprafeţei de joc şi a numărului de locuri, şi va putea găzdui competiţii de handbal, baschet şi volei de nivel naţional, european şi mondial. Clădirea va avea aproximativ 4.000 de locuri pentru spectatori în gradene fixe, 1.300 de locuri în gradene telescopice, circa 800 de locuri în varianta folosirii spaţiului de joc pentru amplasarea scaunelor suplimentare pentru activităţi non-sportive, locuri pentru spectatori VIP şi reprezentanţi ai presei, precum şi locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi.

 

 

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentIa pastila SRS: Episod special. Se va lăsa cu demisii după incendiul de la Matei Balș?
Articolul următorAnca Dragu după incendiul de la ”Matei Balș”: ”Asemenea tragedii nu pot şi nu vor rămâne fără urmări”