Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a acuzat, în emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus, că unii membri ai Partidului Social Democrat nu mai au o limită și preferă să se pună contra sănătății și vieții românilor, după tergiversarea legii carantinei.

“Este inexplicabil că niște oameni cu un anumit statut, politicienii, să se joace cu sănătatea românilor. S-a ajuns la discuții cum că ținem oamenii în închisoare, aceste discuții nu-și au rostul. Există legi similare în țări cu tradiție democratică, după cum spunea Raed Arafat. O parte din parlamentarii PSD, după părerea mea, nu mai au limită. Preferă să se pună contra sănătății românilor. Are și legătură cu situația din interiorul PSD. Nu-și dau seama că duc un război cu sănătatea românilor.

O majoritate covârșitoare a românilor își doresc să nu avem o criză sanitară. Vorbim de dreptul la sănătate al oamenilor. Trebuie să avem încredere în medici, pentru că ei știu ce fac”, a declarat Virgil Popescu, la Realitatea Plus.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedent100% TU DECIZI! Maricel Popa, baronul PSD care taie și spânzură în Iași
Articolul următorMinistrul Economiei: Nu putem deschide restaurantele când nu se respectă măsurile pe terase. Oamenii văd ce se întâmplă în Parlament și nu mai respectă nimic