Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat 37 de noi contracte de finanțare, în valoare totală de 365.618.268,73 de lei – Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

 „Am semnat, astăzi, 37 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 365.618.268,73 de lei, pentru modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a sistemelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și pentru construirea sau modernizarea unor poduri și punți pietonale.

Prin intermediul proiectelor finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, condițiile de viață ale cetățenilor se vor îmbunătăți, iar economiile locale vor fi stimulate, astfel încât disparitățile socio-economice din țara noastră să se diminueze vizibil”, a precizat Adrian Veștea.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSTOLOJAN DESPRE INTOARCEA LUI IOHANNIS: ”DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE DL. IOHANNIS AR TREBUI SĂ-ȘI CAUTE O CAUZĂ NOBILĂ PE CARE ÎNCEAPĂ SĂ O SUSȚINĂ, SĂ O DEZVOLTE”
Articolul următorKLAUS IOHANNIS, DISCURS CU BĂTAIE LUNGĂ ÎN PREZENȚA LUI CIOLACU ȘI CIUCĂ: “ROMÂNIA A INTRAT PE DIRECȚIA UNOR TRANSFORMĂRI MAJORE”