Fostul primar Ilie Bolojan a fost surprins în mai multe ipostaze alături de Nicolae Ciucă, fapt care a produs mai multe semne de întrebare în lumea politică. Vicepreședintele PNL, Alexandru Muraru a susținut că există posibilitatea ca Bolojan să ajungă premier în cazul în care liderul liberal câștigă alegerile prezidențiale. 

“Nu este complet abandonată această discuție, nici ca formulă să zicem politică de campanie, președinte plus prim-ministru și nici această variantă cu Ilie Bolojan. Deși, ați văzut că și odată cu începerea anului școlar și duminică Ilie Bolojan a fost acolo lângă Nicolae Ciucă, cred că a risipit orice fel de suspiciuni sau de temeri legate de implicarea sa sau de o eventuală abordare diferită de cea a majorității liderilor Partidului Național Liberal. Repet este o chestiune care încă se discută în echipa de campanie a PNL și ea poate fi la un moment dat anunțată în următoarele săptămâni”, a declarat vicepreședintele PNL, Alexandru Muraru. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSURSE: PSD ȘI PNL S-AU ÎNȚELES PENTRU CANDIDATURA LUI IOHANNIS LA SENAT. LEGEA ELECTORALĂ, PE PUNCTUL DE A FI MODIFICATĂ
Articolul următorPROGRAMUL PROPUS DE NICOLAE CIUCĂ ÎN COALIȚIE, PENTRU REÎNNOIREA INDUSTRIEI, EFECTE ÎN DIASPORA