Fostul premier Florin Cîțu susține că are informații conform cărora Comisia Europeană penalizează drastic România. Cîțu arată că țara noastră riscă să piardă fondurile europene și a fost aprobat un termen de doar 4 ani pentru reducerea deficitului bugetar, asta în condițiile în care țara noastră a cerut un răgaz de 7 ani.

”Vești proaste!!! Comisia Europeană PENALIZEAZĂ guvernul socialist de la București și aprobă DOAR 4 ani pentru reducerea deficitului bugetar (cel puțin 22 de miliarde lei pe an).

Decizia CE vine după ce guvernul socialist nu a trimis un plan de reducere a deficitului bugetar.

De ce nu a trimis România acest plan? Pentru că planul devine public și românii ar vedea că TOT ei urmează să plătească din 2025 dezastrul făcut de socialiști la guvernare prin: impozit progresiv, impozit mai mare pe proprietate și înghețarea pensiilor și salariilor ( o versiune neoficială este deja la comisie iar această a ajuns la investitorii care finanțează deficitul bugetar).

Propunerea CE este și de tăiere a fondurilor europene pentru România. Vom vedea dacă din 2025 sau din 2026.

După publicarea rectificării bugetare urmează și schimbarea perspectivei la NEGATIV de la agențiile de rating. (despre rectificare, mâine)”, scrie Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDECA, MESAJ PENTRU RAFILA: VREM SĂ EXTINDEM REȚEAUA DE MEDICINĂ ȘCOLARĂ, PENTRU CA SPECIALIȘTII ȘĂ VINĂ SĂ ÎMPĂRTĂȘEASCĂ ELEVILOR INFORMAȚII DESPRE NUTRIȚIE, EVITAREA DEPENDENȚELOR, EDUCAȚIA PRIN SPORT
Articolul următorMINISTRUL MIRCEA FECHET A CONVOCAT COMITETUL MINISTERIAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ PENTRU A ANALIZA SITUAȚIA HIDROLOGICĂ A DUNĂRII