Adrian Moraru, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Sectorului 3, invitatul Mădălinei Dobrovolschi la ediția live a Realității de București, a declarat, joi, că personalitățile publice precum Anghel Iordănescu sau Cornel Dinu, propuși de Gabriela Firea pentru funcțiile de consilieri generali, nu vor rezista ritmului ședințelor Consiliului General sau cel al comisiilor. “La Consiliul Local, la a treia ședință lipsă îți pierzi mandatul”, a conchis acesta.

“Primarii au o activitate la fel de încărcată ca miniștrii, dacă nu, uneori, în anumite orașe, chiar mai mult. La fel și consilierii locali. Eu vă dau în scris că toată acea ganitură , vedete, figuri publice, pe care a prezentat-o PSD-ul , nu va rezista ritmului de ședințe de Consiliu General și de ședințe de comisii.

Sunt și ședințe de comisii. Și mai am o veste pentru acești domni: spre deosebire de Parlament, unde poți să lipsești cu lunile, cu anii, și mergi înainte, la Consiliul Local, la a treia ședință lipsă îți pierzi mandatul. (…) E un fel de “ai, n-ai mingea, tragi la poartă”.

Îmi imaginez că domnul Iordănescu sau domnul Dinu au centrală, nu stau ei la bloc și nu mai știu ei cum stă situația de foarte mult timp, la fel și ceilalți”, a declarat Adrian Moraru, la Realitatea de București.

Articolul precedentAdrian Moraru: Firea nu are niciun interes să intrăm în iarnă cu alegerile locale. Sunt sute de blocuri acum fără apă caldă. O să ia 20%
Articolul următorJOCURI DE PUTERE: Deschidem agenda internațională cu câteva subiecte incandescente!