PNL, USR și PLUS și-au dat mâna în Năsăud și vor susține un singur candidat și o listă comună de candidați pentru funcțiile de consilieri locali, la alegerile locale din 27 septembrie

 

După ce duminică, 26 iulie, membrii filialelor din Năsăud ale USR și PLUS și-au dat acordul final asupra deciziei de a participa în alegerile locale din data de 27 septembrie în alianță electorală cu filiala locală a PNL, a fost rândul liberalilor năsăudeni, o zi mai târziu, să valideze prin vot configurația finală a listei comune de candidați cu care alianța de dreapta din orașul Năsăud se va prezenta la scrutinul din această toamnă.

“Alianța electorală locală formată din PNL, USR și PLUS va avea un singur candidat pentru funcția de primar al Năsăudului și o singură listă comună de candidați la funcțiile de consilieri locali ai orașului. Candidatul unic pentru funcția de primar din partea alianței electorale de dreapta din Năsăud, susținut de toate cele trei formațiuni politice, este liderul filialei locale a liberalilor năsăudeni, Dorin Vlașin, care din 2016 până în prezent a fost și viceprimarul localității”, a anunțat deputatul USR de Bistrița-Nățsăud, Cristina Iurișniți.

Lista comună de consilieri locali propuși de alianța celor trei partide va fi prezentată public odată cu evenimentul de lansare a candidaților, organizat în conformitate cu reglementările impuse de lege privind măsurile de protecție a sănătății publice, la o dată ce urmează a fi stabilită de comun acord, în cel mai scurt timp.

“Obiectivul asumat al alianței electorale locale PNL-USR-PLUS pentru alegerile din 27 septembrie este victoria în scrutinul pentru funcția de primar al orașului Năsăud și obținerea cel puțin a unei majorități simple în Consiliul local, care să permită transpunerea în realitate a obiectivelor programului de guvernare locală pentru următorii patru ani, pe care cele trei partide îl propun pentru orașul Năsăud.

Liberalii năsăudeni, împreună cu echipa USR-PLUS din localitate, consideră că orașul Năsăud are nevoie de o schimbare majoră în modul în care se face administrația publică. Aleșii puși în slujba cetățenilor prin votul lor direct trebuie să fie aproape și deschiși la nevoile oamenilor, transparenți în cheltuirea banilor publici, eficienți în transpunerea proiectelor locale de dezvoltare locală și capabili să atragă finanțare pentru proiectele publice nu doar din fonduri guvernamentale, ci și din surse europene sau internaționale de finanțare. Orașului Năsăud trebuie să i se dea o șansă reală de a deveni o localitate modernă, cu servicii publice de calitate, la standarde europene, și cu un standard de calitate al vieții cel puțin comparabil cu al altor orașe similare din Europa.

PNL și USR-PLUS înțeleg că a sosit momentul ca toți cei care doresc binele orașului să nu mai fie preocupați de diferențe, să se concentreze pe unitate și pe cum se poate lucra împreună pentru a schimba viitorul Năsăudului. Alianța PNL-USR-PLUS este pentru năsăudeni o alternativă reală, corectă și sănătoasă pe termen lung, care aduce în fața cetățenilor oameni competenți, onești și devotați, cu un trecut politic curat, și fără interese personale, ce pot transforma cu adevărat speranțele oamenilor în realitate. Năsăudul are nevoie de această schimbare!”, a mai precizează Iurișniți.

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Articolul precedentRaed Arafat, măsuri DRASTICE după creșterea numărului de cazuri. Două DECIZII de ultim moment
Articolul următorKlaus Iohannis: ”E un moment critic! Situația este EXTREM de gravă, iar măsurile de protejare a populației sunt importante acum”