Senatorul PNL Alina Gorghiu susţine că PSD „pare un soi de apendice al partidului numit AUR”, considerând că „PSD a hrănit în pământul fertil din vremea mandatului lui Liviu Dragnea, acest AUR”.

Ea a povestit şi cum este să fie colegă în Senat cu Diana Şoşoacă: „Simt un disconfort nu vizavi de persoana Diana Şoşoacă, ci faţă de mesajele cumplite pe care le dă”.

„PSD, la momentul acesta, pare un soi de apendice al partidului numit AUR, însă să nu uităm, tot PSD a hrănit în pământul fertil din vremea mandatului lui Liviu Dragnea, acest AUR. A crescut o floare, o floare care se numeşte astăzi un partid extremist, un partid cu mesaje extrem de nocive pentru populaţie. Sigur, în orice perioadă de criză mesajele populiste prind. După ce criza va trece, probabil că vom ajunge să comunicăm noi mult mai bine cu acel segment al populaţiei care astăzi este minţit şi care va suferi foarte tare fiind înşelat de mesajele acestea”, a afirmat duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, Alina Gorghiu.

Articolul precedentUn nou pas pentru România. CE a acceptat proiectul- pilot al centralei pe gaz şi hidrogen de la Halânga
Articolul următorDeputatul PNL Alexandru Muraru: ”Demisia lui Ion Iliescu este o diversiune”