Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat marți, în timpul unei vizite în județul Vaslui, că până la data de 1 iunie se va forma un nou Guvern la Palatul Victoria.

“Preocuparea noastră este aceea de a ne face treaba zi de zi în interesul românilor. Cred că această rocadă la guvernare se va realiza în termenul agreat de coaliţie, astfel încât până pe data de 1 iunie să avem instalat un nou Guvern la Palatul Victoria”, a spus Lucian Bode, citat de Agerpres.

Oficialul a menţionat că nu are cunoştinţă despre momentul în care premierul Nicolae Ciucă îşi va da demisia.

“Nu ştiu dacă o va face joi, vineri sau sâmbătă. Cert este că un nou Guvern vom avea la Palatul Victoria cel mai târziu la 1 iunie. Trebuie să ţinem cont şi de ce au spus şi liderii coaliţiei, şi anume, principala noastră preocupare este acum să soluţionăm revendicările personalului din educaţie şi odată cu soluţionarea acestui conflict putem să intrăm şi în linie dreaptă cu negocierile pentru noua structură a Guvernul”, a afirmat Bode.

Ministrul Afacerilor Interne a fost prezent, marţi, în judeţul Vaslui, unde a avut loc inaugurarea Punctului de Trecere a Frontierei Bumbăta – Leova.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentGREVĂ EDUCAȚIE. Premierul Ciucă a făcut anunțul! Când vor crește salariile în învățământ
Articolul următorNicolae Ciucă a confirmat că vineri își depune mandatul: “Până luni voi decide dacă rămân în Guvern” – Ce bani ar urma să primească profesorii după ultima ședință de Guvern