La patru ani de când Ludovic Orban a câștigat șefia PNL și a reușit să aducă partidul la guvernare, mai multi lideri si filiale lauda performanțele fostului premier și își reafirmă sprijinul pentru candidatura sa la un nou mandat în fruntea partidului. Reuniți sub titulatura #teamOrban, suporterii actualului lider sunt convinși că acesta are forța și argumentul realizărilor pentru a păstra șefia PNL. 

“Ludovic Orban a fost premierul care a deschis o perspectivă modernă pentru liberalismul din România, în pofida tuturor dificultăților unui an pandemic. Ne-am recâștigat respectul în cadrul instituțiilor euroatlantice, știrbit prin atătea încercări ale stângii de a deturna parcursul democratic al țării. Cu Ludovic Orban președinte, Partidul Național Liberal are ocazia să continue un traseu politic de succes și să reconfirme în fața electoratului”, a scris președintele PNL Bistrița-Năsăud, primarul Bistriței Ioan Turc, într-o postare pe Facebook.
 
În acești 4 ani, Ludovic Orban a transformat PNL într-un partid câștigător: sub conducerea lui, Partidul Național Liberal a câștigat alegerile europarlamentare din 2019, a câștigat alegerile locale și am fost alături de președintele Klaus Iohannis în câștigarea celui de-al doilea mandat, a scris europarlamentarul Siefried Mureșan.
 

“Ludovic Orban s-a dovedit a fi un adevărat lider, un om politic exemplar, care ne-a susținut de fiecare dată, așa cum face un adevărat președinte de partid. Filiala PNL Teleorman ii mulțumește pentru implicare și continuă să fie alături de omul, colegul și liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban”, a transmis PNL Teleorman.
 

Și organizația PNL de Iași este alături de actualul lider. “În frunte cu Ludovic Orban și cu o echipă determinată, Partidul Național Liberal a îndepărtat PSD-ul atunci când era cel mai important pentru România, formându-se un guvern 100% liberal, iar mai apoi intrând într-o coaliție girată de votul românilor la alegerile parlamentare.” au transmis liberalii ieșeni.

“În urmă cu patru ani am fost ales vicepreședinte al Partidului Național Liberal, în biroul condus de Ludovic Orban. Le mulțumesc colegilor mei liberali brașoveni pentru susținere și domnului Ludovic Orban pentru încredere! Este o mare onoare pentru mine să fac parte din conducerea națională a #PNL și o mare mândrie să reprezint Brașovul! Este o datorie de onoare pentru noi, cei care astăzi stabilim, încă o dată, destinele Partidului Național Liberal să continuăm modernizarea României, uniți și tot mai puternici!”, a scris președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veștea.

“Oamenii valoroși se văd în momente grele, în crize. Prin negocierile purtate de Ludovic Orban a fost îndepărtat Guvernul Dăncilă și PNL a ajuns la guvernare. A reușit să conducă destinele țării într-una dintre cele mai dificle perioade, când ne-am confruntat cu o criză sanitară fără precedent. Cu Ludovic Orban președinte al partidului, PNL a câştigat alegerile europarlamentare, prezidențiale și locale. Continuăm împreună, pentru a face din PNL cel mai important partid din România, care să răspundă cu responsabilitate la așteptările românilor pentru o viață mai bună”- a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu. 

“În loc să prefere câștigul ușor de puncte electorale din băncile opoziției, atunci când a fost greu și apoi când a venit cea mai cumplită criză peste România, pandemia covid-19, Ludovic Orban și-a asumat calitatea de Premier și a dus PNL la guvernare. (…) Sunt convins că și următorii patru ani vor fi de succes pentru PNL cu Ludovic Orban!” a scris deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu.

Și PNL Dâmbovița și-a exprimat susținerea pentru actualul lider al partidului.


Citește

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLudovic Orban: ”De când am fost ales preşedintele PNL, în aceşti patru ani, am fost în fiecare filială de cel puţin 15 ori”
Articolul următorCoaliția, DEZBINATĂ de miliardele de euro pentru Agenția pentu infrastructură în Sănătate