Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi, fost lider PNL București, îi reproșează primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, că ia măsuri „aberante” și e capabil doar să creeze noi probleme.

„A fost interzisă circulația mașinilor pe aleile cu intrare dinspre Șoseaua Nordului. O măsură aberantă, care nu ajută cu nimic circulația în zonă, ci doar creează probleme activităților economice, oamenilor în vârstă și părinților cu copii mici, după cum a explicat, cu argumente, și președintele PNL București, Hubert Thuma”, a scris Bușoi, miercuri, pe contul său de Facebook.

„Primarul actual al Bucureștiului nu a reușit nici decongestionarea traficului în Capitală, nu a terminat nici proiectele de infrastructură începute în ultimii ani. A blocat dezvoltarea orașului, a blocat și mai mult traficul în București și nu este capabil nici măcar să elibereze avizele pe care le cer alte primării de sector. Dacă nu este în stare să rezolve problemele mari ale Bucureștiului, asta nu înseamnă că nu e capabil să creeze probleme noi, așa cum face și acum cu această măsură aberantă”, a adăugat liberalul.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMemorandumul pentru majorările salariale din Educație, adoptat astăzi de Guvern. Profesorii continuă greva
Articolul următorSebastian Burduja, la Forumul Global al Tehnologiei: România are loc la această masă, iar în câțiva ani de zile putem fi membri cu drepturi depline