Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja a participat la Forumul Global al Tehnologiei, organizat în premieră de OCDE — Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică.

“Politici mai bune pentru o viață mai bună” nu a fost doar un slogan, ci obiectivul comun în jurul căruia cele mai dezvoltate state ale lumii se reunesc pentru a defini viitorul.

”România are loc la această masă, iar în câțiva ani de zile putem fi membri cu drepturi depline. Asta înseamnă acces la resurse și investiții, o viață mai bună pentru români.

Am vorbit răspicat despre importanța noilor tehnologii, necesitatea unui efort comun de combatere a campaniilor de dezinformare orchestrate dinspre Est și despre importanța inteligenței artificiale pentru consolidarea democrației, inclusiv proiectul ION. Pentru a cuceri viitorul, prima condiție este să îndrăznim.

România are cu ce și mai ales are cu cine. Înainte, împreună” a declarat ministrul.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentBușoi: „Primarul actual al Bucureștiului nu a reușit nici decongestionarea traficului, nu a terminat nici proiectele de infrastructură. A blocat dezvoltarea orașului”
Articolul următorGheorghe Falcă: Avem nevoie de o tranziție justă în crearea locurilor de muncă