Liderul PNL lansează un atac direct asupra PSD și a deciziei de plafonare și reglementare a tarifelor la energi. Florin Cîțu spune că măsurile social democraților înseamnă „ascunderea gunoiului sub preș”.

Președintele PNL, Florin Cîțu, susține că plafonarea sau reglementarea prețurilor la energie, măsuri susținute de PSD în această perioadă, reprezintă doar ascunderea gunoiului sub preș. Cîțu arată că soluția pe termen lung o reprezintă investițiile în sistemul energetic.

”Eu știu, de la disucțiile la care am participat: înțelegerea a fost ca atunci când Guvernul are soluțiile pregătite, să vină să le prezinte. Nu a fost niciun deadline.

Eu vă spun doar atât: reglementare, plafonare nu reprezintă soluțiile pe termen lung. Asta înseamnă doar să bagi gunoiul sub preș! Soluția pe termen lung o reprezintă investițiile și este nevoie de un acord transpartinic pentru a investi pe termen lung”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCe carte l-a marcat pe Nicolae Ciucă? – ”Este o pildă pe care merită să ne-o reamintim de fiecare dată”
Articolul următorFlorin Cîțu avertizează că vine RECESIUNEA: „Creșterea dobânzilor, inflației, toate vor duce la o criză majoră”