Liderul PNL Nicolae Ciucă a dezmințit știrea potrivit căreia, la o întâlnire de taină, la care ar fi fost filat din ordinul lui George Copos, chiar într-un restaurant al acestuia, ar fi băut vin de 3.000 de euro sticlă. Într-o emisiune TV, fostul premier a afirmat că vinul pe care l-a băut era românesc, iar prețul a fost umflat de circa 50 de ori.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că s-a întâlnit cu mai mulţi dintre cei mai bogaţi şi cunoscuţi oameni de afaceri din România, între care patronii sau managerii unor mari companii.

El susţine că nu vrea să îi ”tenteze” pe aceştia să candideze sub sigla PNL, ci doreşte să înţeleagă ”ceea ce ţine de mediul de afaceri”.

 
”Vinul respectiv, vă pot spune cu toată responsabilitatea şi asumarea, a fost un vin românesc. (…) Pe cuvânt de onoare că nu am ştiut, nu am crezut şi nici acum nu-mi vine să cred că există vin de o asemenea valoare. (Sticla de vin costă – n.r.) undeva la 370-380 de lei, era vin românesc. Nimic din ceea ce nu este adevărat nu mă afectează”, a explicat Nicolae Ciucă, potrivit news.ro.
 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentNicolae Ciucă se opune impozitării progresive. Ce mesaj le-a transmis liderul PNL partenerilor din PSD? – VIDEO
Articolul următorCiucă: Nu cred că trebuie să speculăm că preşedintele Iohannis se va muta de la Sibiu la Bucureşti doar pentru că are dreptul la o casă. Ce spune despre reabilitarea vilei din Aviatorilor?