Deputatul PNL Daniel Gheorghe îl atacă pe ministrul USR al Transporturilor, Cătălin Drulă.

„Ministrul Transporturilor, Cătălin Drula de la USR-PLUS, caută din nou nod în papură liniei de metrou dintre București și Aeroportul Otopeni deoarece, îl citez, “sunt păduri acolo”. Nu mai enumăr aici importanța strategică a metroului care să lege capitala Țării de cel mai mare aeroport, nici importanța economică pentru PIB-ul României a nordului județului Ilfov și a limitei nordice a capitalei și nu mai descriu pentru a mia oară faptul că DN1 între Băneasa și Otopeni este blocat zilnic multe ore. Și ce legătură au pădurile cu linia de metrou? Oare cumva linia de metrou se face prin copaci? Ori să înțelegem că în viziunea USR-PLUS totul se reduce la densitate rezidențială iar singurul lucru care ar putea justifica linia de metrou către Aeroportul Otopeni, ar fi să înlocuim pădurile de stejari cu pădurile de blocuri?

M-am săturat de astfel de abordări care denota reminiscențe ale reflexelor socialiste, precum cea exprimata de ministrul transporturilor, abordari lipsite de viziune în timp și spațiu; metroul este o investiție care se impune a fi corelată cu dinamica economică și cu direcțiile strategice de dezvoltare pe termen lung!”, a scris deputatul PNL pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPremierul Cîțu după întâlnirea cu Ciolacu: Nu vreau să comentez capacitatea de ințelegere
Articolul următorDan Motreanu: ” Acord provizoriu între Parlamentul și Consiliul European asupra unui certificat digital UE privind Covid”