Deputatul PNL, Maria Gabriela Horga, anunță că PNL a câștigat alegerile locale parțiale de Duminică – 27.06.2021 și prin asta dovedește că e singurul partid capabil să învingă PSD în competițiile electorale:

”La alegerile locale parțiale de duminică, PNL a obținut peste 35.000 de voturi. comparativ cu 34.500 obținute de PSD, conform datelor de la AEP și numărătorii PNL. În ceea ce privește numărul de primari, PNL a câștigat 15 primării. De asemenea, am câștigat alegerile la Consiliul Local Cojasca din Dâmbovița.

Cei de la PSD se laudă că au obținut 17 primării, “uitând” să spună că, înainte de parțiale, conduceau 22 din cele 36 de localități. PNL a câștigat 5 primării care erau conduse, anterior, de PSD.

Dincolo de cifre, câteva cuvinte despre poveștilor comunităților pe care colegii mei le-au smuls din ghearele PSD, partid care a dezvoltat „metode specifice” pentru a se conserva la putere.

#Braniștea, în județul #Dâmbovița, postul de primar s-a vacantat după ce primarul ales anul trecut din partea PSD,  a ales să devină parlamentar. A încercat o candidatură chiar fiului său, desemnat candidat de PSD, dar oamenii au votat candidatul #PNL, Mihai Vișinescu.

#VicovudeSus, #Suceava, PSD a câștigat tot timpul, după 1989. Anul trecut, primarul PSD și-a pierdut funcția deținută timp de 24 de ani, după ce a fost condamnat, iar viceprimarului a candidat din partea PSD.

PNL a reușit să câștige alegerile pentru Consiliul Local din #Cojasca, #Dâmbovița, lucru care reprezintă o premieră în ultimii 31 de ani.  Primarul PSD din Cojasca este în arest la domiciliu, pentru că în sfârșit s-a devoalat mecanismul prin care reușea să câștige alegerile și anume vize de flotant făcute în fals.

În schimb, #PNL propune oamenilor candidați precum Mihai Cristian Lazăr, avocat, în vârstă de 27 ani. Acesta a devenit cel mai tânăr primar din România, după ce şi-a adjudecat funcţia de primar al oraşului #ŞimleuSilvaniei, obţinând peste 50% din sufragii.

Știu că în astfel de momente sunt felicitați câștigătorii, dar eu aș vrea să îi felicit și pe colegii care, deși nu au ajuns primari, au îmbunătățit scorul PNL față de alegerile locale de anul trecut. La #TârguBujor, de pildă, colega mea, Andra-Mihaela Costache a obținut 35% față de 23%, scorul PNL de anul trecut.

Nu vreau să se înțeleagă că singurul nostru scop este bătălia cu PSD. Scopul principal este dezvoltarea comunităților locale și pentru asta PSD trebuie înlocuit de la putere și în administrația locală. Orașele conduse de primari PNL, precum #Cluj-Napoca ori #Oradea, arată că standardele de viață occidentale, pentru care românii au plecat cu milioanele din țară, sunt posibile în interiorul granițelor.

Modelul lor de dezvoltare e aplicat deja cu succes și de alte administrații liberale care demonstrează că o „contagiune” a bunei-guvernări este posibilă. Comunitățile locale nu trebuie să fie condamnate la stagnare și sărăcie de PSD.

Felicitări #echipelorPNL, mulțumim celor care ne-au votat!”, susține ea pe pagina sa de facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentOrban: PSD-iștii să nu mai spună minciuni despre mine. Niciun parlamentar PNL nu va vota moțiunea
Articolul următorVIDEO-Premierul Cîțu: Eu nu am discutat despre remaniere. Evaluarea miniștrilor se face în fiecare zi