Primarul liberal al municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, actual președinte al Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), a vorbit despre alianța PNL cu PSD și despre învestirea unui astfel de guvern de coaliție cu social-democrații.

Emil Boc a declarat joi, la un post local de radio, că noul Guvern va fi învestit până la Ziua Națională de 1 Decembrie. în același timp, edilul a criticat alianța PNL cu PSD, pe care o consideră ultima variantă înainte de anticipate.

“Eu spun că vom avea (guvern – n.red.) cu mult înainte de Ziua Națională. Cred că săptămâna viitoare vom avea guvern. Este cea mai proastă formă de guvernare, PNL-PSD-UDMR. Ajungem la ultima variantă înainte de anticipate. Nu este o alianță naturală așa cum era cealaltă alianță naturală PNL-USR. Această alianță este necesară pentru soarta românilor, să putem gestiona România.

Nu se poartă negocieri cu USR în acest moment. Acum este nevoie de o guvernare contractuală. Fiecare trebuie să își păstreze valorile mari în care crede. Trebuie să avem guvern care să poată deveni operațional”, a declarat Emil Boc, la Napoca FM, potrivit Realitatea PLUS.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentEurodeputatul Dan Motreanu susține inițiativa privind gestiunea deșeurilor. “Traficul de deșeuri constituie una dintre cele mai grave forme de infracțiuni împotriva mediului”
Articolul următorPENSIILE vor crește cu 10% – Pensionarii care au până la 1600 de lei vor primi un sprijin de 1200 de lei