Președintele PNL Florin Cîțu a anunțat că a convocat o ședință a biroului executiv al PNL pentru sâmbătă. Precizările liderului PNL vin în contextul în care tabăra anti-Cîțu din partid a făcut deja o ședință, despre care Cîțu spune că nu e statutară.

„Am toate documemtele. În partid avem o regulă. Voi respecta regulile. Am convocat mâine un BEX cu prezența fizică. Repet: cererile de convocare a BEX sunt adresate președintelui PNL. Eu am tot discutat și știam că sunt nemulțumiri. Multe nu au legătură cu PNL. (…) Guvernarea care nu e optimă o văd și românii, nu doar eu. Sunt lucruri pe care puteam să le facem mai bine.”, a spus Florin Cîțu.

„Urmare a solicitărilor trimise de majoritatea membrilor BEx și luând in considerare toate prevederile statutare si regulile agreate in partid privind convocarea ședințelor, se convoacă ședința BEx mâine la ora 12:00, la sediul PNL din Aleea Modrogan nr. 1, cu prezenta fizica”, a transmis echipa lui Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentFlorin Cîțu nu comentează o eventuală demisie de la șefia PNL: „Discutăm când avem documentele” – Ședință de urgență la PNL
Articolul următorConsiliul Naţional al PNL, convocat duminică. Decizia a fost luată cu 45 de voturi din 45 de membri prezenţi