Florin Cîțu – prședintele PNL susține în continuare certificatul verde. Acesta a declarat, luni, că nu vede un plan pe sănătate din partea colegilor de coaliție care dețin ministerul de resort și consideră că acest val 5 al pandemiei trebuia altfel gestioat.

„Înțeleg că nu mai interesează pe nimeni și faptul că avem peste 10.000 de cazuri zilnic și aceste cazuri cresc nu reprezintă o problemă în acest moment. Pentru mine reprezintă și vă spun de ce. 10.000 de persoane infectate înseamnă concedii medicale, înseamnă un cost pentru economie și societate, care nu este luat în calcul. 

Sunt foarte curios dacă acesta a fost planul de la bun început, să avem un număr mare de persoane infectate sau nu. Eu nu văd niciun plan care să reducă numărul de persoane infectate, nu văd un plan care să crească numărul de persoane vaccinate, văd doar că suntem ok și toată lumea încearcă să ignore această problemă. Nu o ignor și vă spun că există un cost foarte mare pentru economie și trebuie găsită o soluție. Susțin certificatul verde. Dacă nu există în coaliție pentru el, atunci trebuie să ne asumăm că există alte costuri pentru economie.

Eu rămân la opinia mea că acest val trebuia gestionat altfel, dar este opinia mea de economist și la modul în care este gestionată situația. Îmi aduc aminte că în vară când erau 10.000 de persoane eram atacați, acum nu mai este niciun fel de problemă”, a spus Florin Cîțu, luni.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLucian Bode, REACȚIE în cazul polițistului care a provocat accidentul MORTAL: „Sunt tatăl unei fetițe de vârstă apropiată cu Raisa, sentimentul pe care îl simt este cutremurător”
Articolul următorPreședintele organizației PNL Curtea de Argeș a demisionat din funcția de lider al filialei municipale