Premierul Florin Cîțu a răspuns ironic la acuzațiile lui Orban, cel care a spus că a fost lăsat singur la negocierile pentru formarea Guvernului. Chiar dacă cunoștea declarațiile, Cîțu a preferat ironia și a spus că acestea nu au cum să-i aparțină lui Orban, pentru că asta ar însemna că acesta nu a spus adevărul.

“Nu cred ca sunt declarațiile domnului Orban pentru ca înseamnă că nu sunt adevărate.

La împărțirea ministerelor au participat doar președinții de partid, nici măcar premierul desemnat.”

Ludovic Orban a afirmat că a fost părăsit de către echipa de negociere pentru alcătuirea coaliţiei desemnată de PNL din care făceau parte Raluca Turcan, Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău, iar aceştia au încercat să convoace un BPN al partidului pentru a arunca în aer formarea coaliţiei de guvernare.

„Deşi am fost părăsit în timpul negocierilor de echipa de negociere votată de PNL – trebuie să ştiţi lucrul ăsta: preşedintele PNL a fost lăsat singur la negocierile pentru formarea acestei coaliţii şi negocierile pentru formarea Guvernului. Am fost părăsit de Rareş Bogdan, de Raluca Turcan, de Robert Sighiartău, care nu numai că m-au părăsit în timpul negocierilor, ci au încercat să provoace convocarea nestatutară a unui Birou Politic Naţional în pline negocieri pentru a arunca în aer formarea coaliţiei”, a precizat Ludovic Orban, în alocuţiunea sa, la întâlnirea de sâmbătă cu liberalii din Botoşani.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLudovic Orban, reproșuri publice pentru Raluca Turcan, Emil Boc, Rareş Bogdan şi Alina Gorghiu: ”Aceea nu este democraţie”
Articolul următorRareș Bogdan: ”Ludovic Orban să termine cu atacurile pentru că, dacă eu mă apuc să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot!”