Preşedintele PNL, Florin Cîţu a comentat afirmațiile lui Marcel Ciolacu despre cât timp va dura coaliția actuală de guvernare. Liderul PNL recunoaște că sunt „neînțelegeri” între liberali și social-democrați, dar „este un compromis” și că se va merge „cu PNL, numărul unu”, cu cine se va putea face majoritate în 2024.

Florin Cîțu recunoaște că sunt neînţelegeri în coaliţia actuală de guvernare alături de PSD, dar „este un compromis, şi nu trebuie să ne ascundem aici. Obiectivele liberalilor şi ale PNL sunt unele, vedem că există discuţii pe buget, binenţeles că în continuare în buget nu sunt cei 7% alocaţi investiilor. E un compromis făcut de PNL, nu ne-am ridicat de la masă, nu am plecat, am spus că trebuia să fie acolo, ni s-a promis că o să fie la rectificare, deci putem să discutăm”.

Liderul PNL a mai precizat că „neînțelegeri în ceea ce privește modul de a implementa vor mai exista, dar până la urmă găsim soluţia de compromis cea mai bună şi vom vedea care va fi de fiecare dată”, referitor la șansele de a rezista coaliția până în 2024 dar și după alegerile viitoare, așa cum a declarat liderul PSD Marcel Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentFlorin Cîțu: ”Sunt foarte aproape de a decide Reducerea CAS cu 5% și a TVA-ului general cu 2%”
Articolul următorKlaus Iohannis, întâlnire cu președintele Parlamentului European, Roberta Metsola: Primirea României în Schengen, temă principală de discuții