Președintele PNL și al Senatului României, Florin Cîțu, aflat în vizită în SUA s-a întâlnit cu membri ai Diasporei din Districtul Columbia, Maryland și Virginia. Cu această ocazie le-a transmis că sunt foarte importanți pentru România și că prin experiența pe care au dobândit-o pe pământul american o pot transfera acasă pot contribui decisiv la dezvoltarea și modernizarea României.

”În fiecare țară în care am locuit: SUA, Noua Zeelandă, Luxemburg, primul lucru pe care l-am făcut a fost să caut comunitatea de români.

M-am bucurat să mă întâlnesc ieri cu membrii comunității românești din DC, Maryland și Virginia. Sunt oameni care, deși sunt la distanță de câteva mii de km de țară, au rămas conectați și contribuie la dezvoltarea și modernizarea României. Este important să dezvoltăm o relație puternică cu diaspora pentru transferul de know-how, prin experiența și prin bunele practici dobândite în afară.

Le-am transmis că sunt foarte importanți în cadrul Parteneriatului Strategic și că toți românii din SUA pot contribui la consolidarea și promovarea acestuia.”

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentJoe Biden, discurs istoric la Varșovia. Mesaj direct către RUȘI: “Locul vostru e în sec. XXI. Putin v-a întors în secolul XIX”
Articolul următorSenatorul PNL Marcel Vela: ”Fără poliție lumea ar fi în haos!”