Senatorul Marcel Vela, fost ministru de Interne, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Poliției Române. El susține că ”fără poliție lumea ar fi în haos” și le dorește tuturor polițiștilot ”misiuni ușoare și binecuvântate!”

”Cu #dezbinarea care ne bate la ușă cu fiecare ocazie…să nu uităm că singura constantă care a salvat lumea și popoarele a fost #unitatea.

Am privit de multe ori, cu greu, la vorbele urâte care au fost aruncate asupra Poliției Române și le-am pus pe seama vremurilor complicate. Poate mulți vor găsi căi pentru comentarii mai puțin laudative, însă îmi asum următoarea propoziție:

Fără #poliție lumea ar fi în haos!

Fără acești oameni, care se dedică meseriei și își sacrifică de multe ori chiar și timpul liber, ne-am putea lua adio de la sentimentul de #siguranță.

Avem nevoie să arătăm din nou respect unii față de alții, iar cuvintele mai puțin frumoase să fie înlocuite de cele constructive.

La mulți ani, Poliția Română!

Faptul că am putut fi ministru al acestei structuri reprezintă cea mai frumoasă misiune a vieții mele…așa că:

Vă doresc misiuni ușoare și binecuvântate!”, a scris fostul ministru pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentFlorin Cîțu s-a întâlnit cu membrii comunității românești din SUA: ”Le-am transmis că sunt foarte importanți în cadrul Parteneriatului Strategic”
Articolul următorCiucă: Rusia e cea mai mare ameninţare pentru securitatea din regiune