Florin Cîțu, președintele PNL, critică poziționarea USR alături de AUR în privința modificării regulamentului parlamentar în sensul interzicerii filmărilor cu telefonul în plen și afișarea de bannere. Cîțu afirmă că foștii parteneri de guvernare nu pierd nicio ocazie să fie alături de AUR, susținând că reprezentanții celor două partide sunt niște incompetenți.

„Văd că USR nu pierde nicio oportunitate să fie lângă AUR, oricât de mică. Te delimitezi, dar semnezi aceleași hârtii. Poate că se delimitează, dar când ne uităm vedem că ei sunt împreună. USR nu pierde nicio oportunitate să se urce pe același val pe care se urcă și AUR. Poate că încearcă aceeași formulă. Până la urmă să știți că românii sunt mult mai inteligenți și vor vedea, în spatele acestei perdele pe care o aruncă și USR și AUR, că sunt niște incompetenți. În Parlamentul României ești acolo pentru a face legi pentru români. Sau, dacă poți, să te opui unor lucruri care sunt în detrimentul românilor. Dar asta înseamnă să negociezi, să îți găsești aliați. Asta face Parlamentul României. Astăzi nu văd decât două partide care fac multă gălăgie, dar nu le livrează nimic românilor. Nu pentru asta au fost trimiși în Parlamentul României”, a declarat Cîțu la TVR1.

Dan Barna și George Simion  au anunțat că USR și AUR vor ataca la CCR modificarea regulamentului Camerei Deputaților, aprobată miercuri în ședința de plen. „Limitează transparența lucrărilor Parlamentului față de cetățenii României”, a spus Barna.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMinistrul Educației a anunțat vacanțele din viitorul an școlar
Articolul următorLiderul PNL dă asigurări că partidul merge în direcția potrivită, în ciuda anumitor voci: ”Eu m-aş îngrijora dacă ar fi prea multă linişte”