Biroul Politic Județean al PNL Brăila s-a întrunit astăzi pentru a aproba susținerea fostului prefect, Florin Sergiu Dobrescu, în funcția de secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, minister condus de Constantin-Daniel Cadariu (PSD). 

Florin Sergiu Dobrescu are 50 de ani, iar din martie 2017 a fost adjunct pe linie de investigaţii criminale al șefului Poliției Municipiului Brăila, după ce a fost și șeful Servicilui Ordine Publică al IPJ Brăila. De asemenea, a fost șeful Poliției orașului Făurei. Din 1 mai 2021, după ce a ieșit la pensie, ocupă funcția de director zonal al Tiger Security Services SA București. Din 28 octombrie 2021 până pe 20 ianuarie 2022 a ocupat funcția de prefect al județului Brăila. 

Este licențiat în științe juridice, specializarea Drept, din iulie 2002 la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București. De asemenea, are o diplomă de master la Universitatea ”Spiru Haret” din București.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCriză Ucraina. Pentagon: SUA au plasat 8.500 de militari în stare de alertă
Articolul următorEmil Boc despre greva STB: ”I-aș fi dat afară imediat pe cei care nu aplică o sentință, cu dosarele penale aferente”