Ministrul Muncii Violeta Alexandru a anunţat că sunt două acte normative, o ordonanţă de urgenţă şi o hotărâre de Guvern pentru prelungirea şomajului tehnic până la jumătatea anului viitor, respectiv pentru prelungirea măsurii privind programul flexibil de lucru, conform News.ro.

„Avem două acte normative, o ordonanţă de urgenţă şi o hotărâre de Guvern pentru prelungirea şomajului tehnic până la jumătatea anului viitor, respectiv pentru prelungirea măsurii privind programul flexibil de lucru, adică Kurzarbeit. Între timp au continuat consultările cu partenerii sociali, dar avem avizele. Când vom dezbate actul normativ, voi interveni, voi puncta câteva aspecte, dar în ceea ce priveşte avizele le avem domnule premier”, a explicat Violeta Alexandru, la începutul şedinţei de vineri a Executivului.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentGuvernul acorda bani pentru persoanele cu dizabilități și asistenții personali, în urma intervenției Prefecturii
Articolul următorVicepremierul Raluca Turcan: „De 6 decembrie să nu uităm. În trei ani, înainte să dărâmăm ultimul guvern PSD, România a fost într-un regim de opresiune”