Ionel Dancă spune că a cerut iertare românilor cărora le-a fost dată viața peste cap în ultimele luni din cauza haosului politic din țară provocat de conducerea actuală PNL în parteneriat cu președintele României, Klaus Iohannis.

„De la tribuna importantă a Parlamentului României am făcut ceea ce ar fi trebuit să facă noua conducere PNL și Președintele Klaus Iohannis.

Am cerut iertare românilor cărora le-a fost dată viața peste cap în ultimele luni din cauza haosului politic din țară provocat de conducerea actuală PNL în parteneriat cu Președintele României, Klaus Iohannis.

Am cerut iertare zecilor de mii de familii îndurerate ale celor care au murit din cauza Covid și care au crezut în autoritățile statului când au spus că pandemia a fost învinsă și nu s-au vaccinat la timp și au ajuns la un sfârșit tragic.

Am cerut iertare medicilor, personalului sanitar, care, din cauza aceloraşi autorităţi care au spus că pandemia a fost învinsă, astăzi continuă să fie la limita eforturilor suportabile omeneşti pentru a face faţă cazurilor de COVID din terapiile intensive

Am cerut iertare miilor, zecilor de mii de membri ai Partidului Național Liberal și simpatizanți ai Partidului Național Liberal, care au muncit în campaniile politice pentru a guverna și dezvolta România fără PSD.

Am cerut scuze partenerilor din coaliția de guvernare, pentru că au fost încrezători că Partidul Național Liberal, sub o conducere responsabilă, poate să garanteze o coaliție de guvernare de dreapta pentru următorii 4 ani.

Din păcate, astăzi, noua conducere a Partidului Național Liberal în parteneriat cu președintele României, Klaus Iohannis, a dus Partidul Național Liberal să stea cu mâna întinsă la PSD.

Aceasta nu este România normală pe care am promis-o românilor!”, a transmis Ionel Dancă.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRaluca Turcan: ”Pensiile vor fi indexate de la 1 ianuarie cu 6%”
Articolul următorFlorin Cîțu se întâlnește astăzi cu Dacian Cioloș: Se ia în calcul refacerea coaliției – Cum se vor purta negocierile