Preşedintele PNL Sector 4, Ionuţ Stroe, s-a întâlnit, duminică, cu membrii activi ai organizaţiei bucureștene, pentru a discuta despre măsurile pentru perioada următoare.

”Am avut azi (duminică – n.r.) întâlniri cu membrii noştri activi la sediile din Ienăchiţă Văcărescu şi Apărătorii Patriei. PNL Sector 4 are oameni extrem de bine pregătiţi profesional, profesori, medici, adică exact resursa umană de care sectorul nostru are nevoie pentru a se dezvolta”, a scris Ionuț Stroe, duminică, pe Facebook.

Preşedintele PNL Sector 4 s-a declarat mândru că aceştia oameni ”au ales calea liberală şi îşi doresc să se implice activ în administrarea Sectorului 4”.

”Am dezbătut paşii de urmat şi strategia pentru perioada următoare şi le mulţumesc pe această cale pentru toate ideile şi proiectele propuse, dar şi pentru disponibilitatea şi mobilizarea de care dau mereu dovadă… chiar şi duminica”, a mai spus Stroe.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentFostul șef al SRI, despre candidații-șampon din politică: „Nu au nimic de pierdut”
Articolul următorȘedință crucială la PNL. Liberalii pun la punct LISTA candidaților pentru europarlamentare și candidatul unic la Capitală