Ședință crucială a Partidului Național Liberal! Liderii s-au reunit în Biroul Politic Național și au pus la punct ultimele detalii cu care vor merge mâine în Coaliție! Conducerea PNL a validat devansarea prezidențialelor și se caută în continuare candidații pentru europarlamentare și candidatul unic la Capitală.

O sedinta extrem de importanta a avut loc la PNL, relatează Realitatea PLUS. In Biroul Politic, liderii liberali au decis cu ce liste se vor prezenta maine in sedinta Coalitiei. Vorbim despre o sedinta extrem de importanta ce va avea loc pentru a stabilii candidatii celor doua partide la primele algeri din acest an. Stim deja ca vor fi liste comune la alegerile europarlamentare, comasate cu cele locale, din 9 iunie. 

Liberalii cauta solutii si pentru candidatura la Capitala, dar si o propunere de candidat comun cu care sa fie deschisa lista la europarlamentare. Stim ca liderii Coalitiei au spus ca si-ar dori o femeie drept candidat unic care sa deschida aceasta lista.

In sedinta de astazi, conducerea PNL a validat devansarea prezidențialelor din septembrie.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentIonuţ Stroe, după întâlnirea cu membrii activi ai PNL Sector 4: Am dezbătut paşii de urmat şi strategia pentru perioada următoare
Articolul următorKlaus Iohannis, decizie importantă în privința programului “Anghel Saligny”. Președintele a semnat decretul