Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe, a afirmat, luni, la Realitatea PLUS, că orice fel de discuții referitoare la funcții și ministere au fost sistate în interiorul Coaliției de guvernare. În ptezent, spune Stroe, PSD-PNL și UDMR continuă “discuțiile doar pe programul de guvernare”.

“Ne dorim sa mergem in continuare (in aceasta formula – n.r.). Negocierile continua dar nu pe functii, pe program de guvernare. Nu as merge intr-acolo incat sa nu ne asumam impreuna responsabilitatea guvernarii.

Cred ca exista vointa politica. Continuitatea politica inseamna 3 lucruri. Inseamna ficienta, continuitate si guvernare functionala. 

Orice fel de discutie referitoare la functii si ministere e sistata. Continuam discutiile doar pe programe de guvernare. Modalitatea in cxare se va rezolva rotativa (…), consideram ca lucrurile astea se pot face rapid”, a declarat Stroe, la Realitatea PLUS.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLigia Deca, ministrul Educației, în prima zi de greva generală în învățământ: „Ne aflăm într-un moment mult așteptat”
Articolul următorClubul de Presă somează CNA să înceteze practicile abuzive pentru limitarea libertății de expresie și intimidarea jurnaliștilor!