Bătălia pentru România devine din ce in ce mai contondenta. Pana pe 6 Decembrie, partidele vor recurge la tot arsenalul seductiv și combativ pentru mobilizarea electoratului. Se cristalizeaza alianțe, se uneltesc trădări și se redeschid dulapurile cu scheleți!
 
Am văzut și înțeles strategia PSD-ului, dar nu cred o iotă din promisiunile lor de reformare și reașezare in panoplia valorilor europene si transatlantice și tocmai de aceea, speranța mea de jurnalist asumat de dreapta și conservator, se îndreaptă asupra unui bloc politic adânc ancorat in filosofia nord-atlantica și in mecanismul de funcționare al Uniunii Europene și aici nu exista decât trei partide relevante: pnl, usr-plus și pmp.
 
Dar oare aceste trei partide sunt capabile sa-și negocieze punctele divergente, sa renunțe la orgolii sterile și sa asigure țării stabilitatea, predictibilitatea și pragmatismul reclamat de situația foarte delicata a pandemiei și reculului economic?
 
Pentru mine aceasta este întrebarea momentului la care i-am invitat sa răspundă pe Robert Sigartău, Eugen Tomac și Ion M Ionita

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMinistrul Fondurilor Europene: România a ajuns la o rată de absorbţie de 38,9%, circa 8,8 miliarde de euro
Articolul următorMiercuri, ora 18:00 – Fostul ofițer SRI Daniel Florea îi “detonează” pe Coldea și Maior, la “Culisele statului paralel”