Dezvăluirile fostului procuror Negulescu au readus in atenția publica conceptul statului paralel! Cele trei decenii parcurse pana acum ne-au dezvaluit fiecăruia un crunt adevăr!
 
Nu suntem încă o națiune, ci mai degrabă o aglomerare feudala de grupuri de interese, adică o Confederației de state paralele! In jurul fiecărui partid politic s-a născut conceptul unei feude care sa paraziteze cat și cum poate statul roman, adică aceasta abstracțiune care ne cuprinde socio-economic pe toți ! Dar poate cele mai agresive și păguboase grupari de crima organizata cu adanci ramificatii politice, care si-au propus sa duca un razboi de uzura pana la acapararea totala a institutiilor democratice sunt legate ombilical de PSD, cu toate nuanțele lui de roșu bolșevic, din Pro România și Alde.
Singura noastra posibilitate de a combate acest miselesc atac la adresa democratiei este participarea la actul politic prin manifestele societatii civile: greve, proteste si actiuni care sa le demonstreze acestor „penali” josnici ca suntem un popor treaz, vigilent si constient de ceea ce dorim, nu doar o populatie inerta, pasiva si ignoranta! Dar cel mai important este sa participam masiv la vot!
 
Alături de mine, in aceasta seara: Oana Stanciulescu, Bogdan Comaroni, amiralul Vergil Chitac și Mario De Mezzo.
Articolul precedentBEC anunță că vor putea vota și cei cărora le-au expirat buletinele de câteva luni
Articolul următor”Realitatea din PNL” live. Eugen Pîrvulescu: Școlile din Teleorman vor începe pe 14 septembrie. Oamenii vor să se elibereze de dictatura PSD-istă