Ceea ce nu înțeleg liderii PSD și Pro România plus rătăciții din ALDE este că degeaba urlă ca vârcolacii la luna plină că sunt preocupați de salvarea economiei românești dacă fac tot posibilul să nege Realitatea pandemiei, combat toate măsurile preventive ale Centrului Național pentru situații de urgență, atacă furibund guvernul cu tot arsenalul stupid al teoriei conspirației!
Economia și starea de sănătate a populatiei sunt interconectate! Doar niște inconștienți sau poate niște dușmani ai României pot sa combată măsurile autorităților în lupta cu Covid 19, adâncind criza sanitară! Toate planurile de relansare economică devin apă de ploaie dacă populația activă a României se îmbolnăvește, sistemul medical public se blochează și țara intră din nou în carantină!
Din cauza unor politicieni, medici, jurnaliști și influenceri mercenari politic care au convins o parte consistentă a populației că nu există nici un pericol sanitar, România a devenit peste noapte un focar de răspândire. Ciuma Roșie a reușit oribila contraperformanța să ne transforme țara în Ciuma Europei, cum recunoaștea cu amărăciune, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.
Despre acest tip de război informațional vom vorbi în această seară cu Cristian Diaconescu, Matei Dobrovie, Constantin Rutnischi și Matei Ladea.
Articolul precedent„Legile puterii”. Lucian Bode, despre soarta companiei TAROM: Va fi salvată, dar este nevoie de restructurare
Articolul următorDestinul României depinde pe prezenta noastră la vot!