Moțiunea de cenzură de azi pică și știm deja numele premierului României din 2021 înainte, a scris liberalul Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook. El a punctat că tot Ludovic Orban va fi viitorul premier al României:

“Numele premierului după moțiunea de cenzură de mâine?

Ludovic Orban.

Moțiunea, după cum arată toate simularile azi, pică. Ponta și Ciolacu dau deja vina unul pe celălalt: oamenii lui Ponta anunță că nu votează, în timp ce reputatul doctor în drept (he-he) acuză PSD de blat cu PNL. Vi se par ăștia o Opoziție unită și responsabilă, gata să preia frâiele țării?

Chiar și în cazul (acum exclus) în care PSD și sateliții săi ar fi reușit își controleze oamenii și să voteze moțiunea, numele premierului interimar tot Orban ar fi fost, pentru că e ilogic și iresponsabil să schimbi o întreagă structură guvernamentală – construită în jurul unui premier – în plină criză epidemiologică și economică mondială. Numai unui strateg de tip Omar Hayssam i-ar fi dat prin cap o asemenea idee “strălucită”: să creeze singur o criză și să pretindă ulterior că el a salvat situația – când, de fapt, farsa se transformă în tragedie.

Vestea proastă pentru PSD e însă alta: că, la cum arată acum sondajele de opinie și la scorul pe care PNL il va obține la locale, cu mult deasupra oamenilor lui Ciolacu, știm deja și numele premierului României din 2021 înainte.

Și e același”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

Articolul precedentDeputat FDGR: ”Moțiunea PSD este cel mai abject demers politic de după 1989”
Articolul următorKlaus Iohannis, apel către parlamentari, înainte de moțiune: Un demers toxic. Nu deveniți complici la un astfel de act iresponsabil!