Liderii județeni PNL care vor debarcarea lui Florin Cîțu din fruntea partidului au transmis, vineri, că Partidul Național Liberal are nevoie de „un management politic mai eficient în relația cu organizațiile teritoriale”.

„Majoritatea membrilor Biroului Executiv și a președinților Birourilor Politice Județene apreciază că Partidul Național Liberal are nevoie de un management politic mai eficient în relația cu organizațiile teritoriale. Scopul organizațiilor județene este optimizarea coordonării și îndeplinirea programului de guvernare asumat de PNL, cu un premier din partea PNL. Necesitatea unei schimbări se impune și datorită contextului geostrategic, existând situații când o decizie administrativă are nevoie de o susținere politică rapidă. O situație de criză impune măsuri de criză, așa cum a fost nevoie ca România să aibă o majoritate parlamentară solidă, care să consolideze abordările responsabile și să prevină riscul unei crize politice artificiale”, se arată într-un comunicat de presă.

Biroul Executiv al Partidului Național Liberal, întrunit în ședința din 1 aprilie 2022, a luat la cunoștință de convocarea Consiliului Național în ședință extraordinară, la solicitarea unui număr de 39 de președinți ai Birourilor Politice Județene, în conformitate cu prevederile statutare. Ședința Consiliului Național va avea loc în data de 3 aprilie, ora 12:00, la București, la Palatul Parlamentului. Biroul Executiv, la care au luat parte 42 de membri, a stabilit în unanimitate detaliile organizatorice, numărul de delegați și norma de reprezentare pentru desfășurarea Consiliului Național. Pe ordinea de zi a Consiliului Național se va afla convocarea și organizarea Congresului Extraordinar al PNL.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSecretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, și-a anunțat demisia
Articolul următorBREAKING NEWS Florin Cîțu a demisionat de la conducerea PNL: Această coaliție cu PSD nu a fost un lucru natural